Het adres

Zanddijk 308
Bungalowpark Slufteroord
1795 KL de Cocksdorp

Routebeschrijving

Voor een volledige routebeschrijving klik op "Kaart" in het menu "Links". U gaat nu naar googlemaps, zodra het laden klaar is verschijnt een (A) in beeld en kunt u klikken op "hier naar toe". Vul uw adres in en er wordt een routebeschrijving voor u gemaakt. Let wel op, het eindigt in Zanddijk, u moet nu nog bungalowpark slufteroord op en nummer 308 bereiken (zie ook "Eiland met auto" hieronder)

Naar Texel met auto

De reis tot aan de boot zal weinig problemen opleveren. Autobezitters adviseren wij vanaf Amsterdam de A7 richting Leeuwarden te nemen. Bij Den Oever richting Den Helder.

Er vaart in ieder geval op het halve uur een boot naar Texel; tijdens drukke periodes kan de oversteek ook op het hele uur gemaakt worden.
Extra afvaarten staan ook op NOS Teletekst pagina 723.
Voor telefonische informatie:
TESO: (0222) 369691, 369692 (band) of 369690.

Voor de terugreis geldt dat de boot in ieder geval op het hele uur vaart.

Eiland met auto

Via Den Burg richting De Cocksdorp; even na het vliegveld, in Zuid-Eierland, bij afslag 30 linksaf slaan, de Slufterweg op. Aan het eind van deze weg linksaf slaan en u bent op de Zanddijk. Slufteroord is het eerste bungalowpark. Op het terrein: door de hoofdingang, tussen de stenen zuiltjes met wit-bollen lampen, doorrijden tot de T-splitsing; dan naar rechts en na 50 meter is het huisje (308) links.

Eiland zonder auto

Het vervoer per bus van de trein in Den Helder naar de boot en het openbaar vervoer op Texel worden verzorgd door de Texelhopper; zie voor informatie www.texelhopper.nl

Taxi

De firma Botax rekent een vast tarief van €27,50 voor het vervoer van de boot naar het huisje . Het is handig voor u wegvaart met de taxi te bellen. Telefoonnummer: (0222) 315888
Website: www.taxibotaxtexel.com of klik hier om direct naar de laatste prijzen te gaan