Het Huisje

Indeling van het vakantiehuis
Het is een 6-persoonshuisje; er zijn drie slaapkamers met elk 2 bedden. Er is een ruime woonkamer met uitzicht op het terras en tuin en een gedeeltelijk afgeschermde keukenhoek. Het huisje heeft zowel een gezellige gashaard als een comfortabele CV-installatie.De huiskamer


Vermaak&Internet
In het huisje zijn digitale televisie, een dvd-speler, een radio met cd-speler en een internetverbinding (wifi) aanwezig. En mocht je het zelf zijn vergeten, er zijn ook een aantal gezellige bordspelletjes, films en een groot aantal boeken aanwezig in het huisje!


Voor gezinnen met jonge kinderen
Er zijn een kinderstoel, campingbedje, badje en kinderzitjes voor op de fiets; wat ontbreekt is te huur bij Fam. v.d. Star of bij het naastgelegen bungalowpark de Tamarisk. Vlakbij het huisje is een klein speeltuintje van het terrein


Het speeltuintje

De slaapkamers
De grootste slaapkamer bevat twee eenpersoonsbedden (80x200 cm), een tweede slaapkamer bevat een eenpersoonsbed en een onderschuifbed (beide 80x200 cm), de derde slaapkamer bevat een twijfelaar (120x215cm) en een eenpersoons hoogslaper(80x200 cm). U hebt hiervoor de beschikking over dekens (ook in de schuur) en dekbedden. Een dun tweepersoons dekbed (220x240cm), een dik tweepersoonsdekbed (200x240cm) en een aantal eenpersoonsdekbedden.


Een van de slaapkamers

En verder...
Er is een doucheruimte met toilet; in deze ruimte en in de grootste slaapkamer bevindt zich een wastafel. Er is een schuur met drie fietsen, extra stoelen etc. Het terras ligt op het zuiden; het terrein waarop de vakantiewoning staat is circa 700 vierkante meter groot en wordt door bomen afgeschermd.


De schuur