Extra informatie

Gastenboek

Er is een 'gastenboek' waarin u uw op- en aanmerkingen evenals uw belevenissen kunt verwoorden tot lering en vermaak van de volgende gasten. Wilt u de klapper en het gastenboek bij uw vertrek op tafel leggen voor de volgende bezoekers?

Niet vergeten

Zelf mee nemen: hand- en theedoeken, dekbedhoezen en slopen en onderlakens.

De fietsen

De fietsen graag heel achterlaten; grote reparaties, bijv. nieuwe banden, komen voor onze rekening. Treft u onverhoopt een fiets defect aan, dan zijn we daarvoor niet aansprakelijk.

Gebruiksaanwijzingen

Er is een witte klapper met de nodige richtlijnen, gebruiksaanwijzingen en folders.

Laarzen

Na langdurige regenval, of/en (noord) westerstorm en hoogwater is het gebruik van laarzen in de Slufter aan te bevelen. In de schuur zijn aanwezig de maten: 23, 25, 31, 33 (2 maal), 36, 38 (2 maal), 39 (2 maal), 41, 42 (2 maal), 43 (2 maal), 46.

Schoonhouden

Daar er geen mogelijkheid is het vakantiehuis na elk verblijf schoon te laten maken, verzoeken wij u alles netjes achter te laten; wij worden graag direct op de hoogte gesteld van storingen of beschadigingen die u constateert bij aankomst of die tijdens uw verblijf ontstaan.

Aanwezige middelen

Van de aanwezige artikelen kunt u gebruik maken, mits u evenredig voor aanvulling zorgt. Het gaat er hierbij om dat degenen die na u komen niet misgrijpen naar bijv. toiletpapier, vuilniszakken.
In het hoogseizoen worden geen etenswaren achtergelaten, maar zout, kruiden e.d. zijn wel aanwezig.

Actuele informatie

Kunt u lezen in de Texelse Courant, verschijnt twee maal per week op dinsdag en vrijdag en is overal op het eiland verkrijgbaar.
Zie ook www.texelsecourant.nl
Telefoonnummer VVV-Texel: (0222) 314741

Overige informatie

Op het terrein is een wasmachine aanwezig.

In drukke periodes komt er een rijdende bakker op het terrein.

Voor boodschappen zijn De Cocksdorp en De Koog heel goed per fiets te bereiken (5 kilometer); naar het veel grotere Den Burg is de afstand circa 10 kilometer. Het is mogelijk voor uw aankomst boodschappen te laten bezorgen door de
Plus (de Cocksdorp) Tel: (0222) 316426.